A. Verheul Schilderwerken

A. Verheul

U bent één telefoontje verwijderd van duurzaam schilderwerk

Bel nu 06 - 134 396 84

A. Verheul Schilderwerken

Telefoon + email

T: 06 - 134 396 84
E:

Adres

Adres:
Kerkweg 41, 3465 JH Driebruggen

Het schilderwerk van A. Verheul Schilderwerken uit Driebruggen


Wit- en sauswerk

Sausen is een speciale behandeling, die zorgt voor een zeer nette afwerking. Verheul Schilderwerken werkt met professionele materialen en is daarmee in staat om effectief en efficiënt uw wanden en plafonds te sausen. We hebben kennis in huis van materialen en ondergronden, dus u bent verzekerd van een strak en stijlvol resultaat.

Buiten schilderwerk

Als buitenschilder verzorgt Verheul Schilderwerken graag de buitenkant van uw woning of pand. Uw geveltimmerwerk dient op een kwalitatieve manier te worden beschermd tegen de invloeden van buiten, zoals neerslag, droogte en zonneschijn. De variatie van weertypen is een aanslag op uw schilderwerk. Daarom is periodiek onderhoud door een goede schilder noodzakelijk. Het zorgt ervoor dat uw woning of pand in perfecte conditie blijft.
Daar heeft u lang plezier van!

Binnen schilderwerk

Als binnenschilder houdt Verheul Schilderwerken zich bezig met de afwerking van wanden, ramen, kozijnen, deuren en plafonds. De kwaliteit van het binnen schilderwerk beïnvloedt tenslotte de uitstraling van uw pand of woning.

Materialen

Verheul Schilderwerken maakt alleen gebruik van professionele materialen. Ons bedrijf werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige schilderproducten en stelt hieraan maximale eisen.  Dit biedt optimale bescherming en langdurig glansbehoud. Natuurlijk wordt er binnenshuis alleen gewerkt met oplosmiddelarme producten, geheel volgens de ARBO-wet.